Post by fitinasizan on Feb 23, 2022 3:26:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Igra kuhanja Manija djevojke ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Igra kuhanja Manija djevojke IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira više ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Igra kuhanja Manija djevojke 2022 version ▞▞▞
mal 77,517,410gygg =77,517,410
Moraš platiti
Sviđa mi se igra pa opet ne mogu produžiti niti jedan dodatak iako je navedeno da sam prešao u novi restoran, izvršio kupnje i sada više ne mogu nastaviti! Dok još jednom ne dobijem e-poštu, sada više ne mijenjam svoju recenziju.
Jako je ugodno, sviđa mi se.
Ovo je tako loše. Pokušao sam ga preuzeti, ali kada dosegne 97, vraća se na 1. volio bih da ima 0 zvjezdica
To je zapravo dobra igra.
Lijepo, volim ovu igru.
Trebali bi to reći za bebe jer je glupo
Igram ovu igru prilično dugo vremena i nisam pronašao bilo kakve probleme s kašnjenjem i bugovima koji programeri ove aplikacije rade jako dobro da bi dobili tako dobro optimiziranu aplikaciju.
Cooking Mania aktivnost je izvrsna. Za mene je to vrlo povoljna igra. To sam u stvarnosti ispuniti korištenjem faze ulaska s ovim.
Appiah Toos, nećeš dobiti moj novac
Dobro je, ali ne mogu otvoriti sljedeći restoran iako sam završio trenutnu misiju
3 cai
Bila je to prekrasna aplikacija Zaista sam zadovoljan što koristim ovu aplikaciju jer uz pomoć ove aplikacije možete vidjeti sve recepte za svu hranu pa predlažem svima da sada isprobaju ovaj vodič za aplikaciju.
Gubljenje vremena....jer nisam mogao nastaviti na sljedeće igre nakon završenih svih prvih razina 😞
Jako volim ovu igru. Ne gubite vrijeme na preuzimanje. ✌️✌️👊🤛👍
Jedna od najboljih aplikacija za igre Cooking Mania za nevjerojatne restorane s ukusnom hranom. Lako je igrati. Potpuno sam zadovoljan.👌
Pridružite se novoj hrani nakon svake razine 😊😊
Ovo je bez sumnje vrlo sjajan alat za stjecanje znanja o kuhanju. Snažno predlažem ovaj softver drugima.
Cooking mania je najbolja koju sam ikad igrao u smislu igre kuhanja..Igrao sam je i prešao mnoge razine skupljajući dragulje i sve..Pokušavam dobiti nove i uzbudljive izazove ovdje..Kvalitetno vrijeme možete provesti tako da svirati ovo ako su vam dosadni drugi radovi i sve... To je stvarno gad.
Ovo je nevjerojatna igra. Brzo i zanimljivo. Sučelje je vrlo dobro. Jednom kada počnete igrati, angažirano je igrati sve više i više. volim to
Tako stvara ovisnost 😊
Ova igra je dobra.. Ali nisam mogao otključati novi svijet. Odradio sam sve razine i kad god kliknem na sljedeći svijet kažu da prvo morate završiti sve razine. Ova stvar je jako loša.. Morate poboljšati ovu igru... Vrlo loše... Tako sam razočaran
Sviđaju mi se slike, ali programiranje je slabo
Ova aplikacija je najbolja igra za igranje kao da ste u restoranu. Stvarno je nevjerojatna igra za igranje s kuhinjom i pripremanjem hrane, kuhanjem. ovo moram probati
Ruoanlaitto peli Mania Tytöt Simulaatio tau
Jeu de Cuisine Mania Filles Simulation yptu
pjevam ili susjedstvo
👍Cooking Mania najbolja je igra kuhanja. Ovdje možete nabaviti rezače za povrće i mnogo opreme za kuhanje. Smiješno je i najbolje za djecu. Možete jednostavno igrati i online i offline 😍
Papers Grade Please! Casual asv
Lijepo je i fantastično, ali ljudi je previše
Toliko volim kuhati
Obožavam ovu aplikaciju jer je to vrlo uzbudljivo kada imamo puno jela za posluživanje
Ovo je izvrsna aplikacija za sudjelovanje u kuharskom mani sportu za spravljanje večere u ovoj vježbi možete bez problema potražiti kako pripremiti večeru u svojoj kuhinji. Najbolja igra za igranje.
Majboori
Samo mrzim ovu igru 😡 ne otvara se nakon 120 razine.. deinstaliranje ove igre 😡
Kochspiel Mania Mädchen Cook Simulation jbvt
Omar Aansari
Aplikacija je puna užitka. Dobra igra za učenje kuhanja hrane. Cooking Mania jedna je od najboljih igara na Play trgovini. Preuzmite ovu igru i naučit ćete kuhati hranu jednostavnom tehnikom.
Ova igrica je stvarno dobra 💖