Post by fitinasizan on Feb 23, 2022 3:29:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Build a Bridge! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Build a Bridge! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ debloca primgemuri ▞▞▞
▞▞▞ Build a Bridge! 2022 version ▞▞▞
A trebuit să folosesc un indiciu, băieți, să-l construiți..folosind monede..o monedă premium..și podul pe care l-ați construit pentru mine nici nu a funcționat. Acest lucru s-a întâmplat de mai multe ori, așa că, în total, am irosit 400 de monede... pe chestii care nici măcar nu au funcționat pe poduri. Am creat jocul tău pentru mine. Nu-ți pierde timpul sau banii cu asta.
Jocul în sine părea în regulă. Are conceptul de bază al clădirii/fizica. Dar petreci literalmente 40% din timp jucat în reclame. Și dacă doriți tot conținutul+fără reclame, probabil vă va costa în jur de 40 USD. Deci, dezvoltatorii fură această idee neoriginală și pur și simplu o mulg pentru bani. Rușinos că aceasta este starea majorității jocurilor de pe telefon în zilele noastre. Îmi amintește de ce nu le joc niciodată.
Joc grozav, ar trebui să aibă opțiune pentru stocarea celui mai mic bridge care a funcționat de fapt. Doar spuneam
Nic3 a filat un episod pt canal cu acest joc . Joc și vlog Anonimus
Build a Bridge! パズル hjo
Prea mult reclame
Generator Coduri și Gratuit Pentru Fortress Under Siege HD
Se pare că nu am reclame care să-mi placă și jocul este destul de greu. O voi păstra. :3
A Russian Railway Mogul Plans to Build a Giant Bridge From The US to Europe. If this becomes a reality, it's going to set the scene for the ultimate
Atât de multe adaosuri!!!! De asemenea, multe dintre niveluri și lumi sunt blocate. Celelalte caracteristici sunt bune.
Translation for 'build bridges' in the free English-Romanian dictionary and many other Romanian translations.
Jocul este ok, dar nu nebun după controlul construcției reacției întârziate.
Read and open the brackets to form adjectives This is a(reality ...
Misiunea 15 a fost prea grea și modul în care trebuie fie să vizionezi un anunț, fie să folosești moneda din joc pentru a-ți da seama ce ar trebui să faci nu este distractiv. În cel mai bun caz, este enervant cu modul în care fizica pare să semene cu percepția lumii pentru copii de 2 ani și mai ales nu-mi place cum există un buget, stelele sunt bine, dar cred că dacă vreau să construiesc o buclă uriașă în aer atunci ar trebui. Dar nu în acest joc. . .
Puzzle 3D Ravensburger London Tower Bridge Building 216 Pieces. ravensburger, jocuri, puzzle. ventumkids.ro. Similar cu Puzzle 3D Ravensburger London Tower
Practic, polibridă, dar de calitate scăzută și totul este făcut din jeleu, ca nimic, este robust, totuși o înșelăciune decentă a originalului
Accounting Identity List [Cisco Catalyst 9800 Series Wireless ...
ok constructor de poduri, dar total ruinat de cantitatea de reclame. Stai departe de asta!
Build a Bridge! Puzzel cgx
Un joc mic foarte inteligent. Încă încerc să-mi dau seama cum să fac o versiune ieftină a nivelului 30, dar voi ajunge acolo. Uneori enervant, întotdeauna plin de satisfacții. O adevărată provocare pentru a finaliza toate misiunile. Ar fi bine să știm câte niveluri sunt în spațiu... Mă întreb dacă să cumpăr expansiunea...
Mulțumesc că ai făcut acest joc, e nasol uneori misiunea ta este imposibil să faci o stele de trei stele. Misiunea mea de a construi un pod trebuie să folosesc doar 4500 de bani sau mai puțin. Cum pot construi un pod atât de mult încât banii sunt prea mici, te rog nu descărca asta este nasol chiar nasol😡😡😡
Foarte frumos jocul dar e prea dificil
Acest joc este foarte bun, vă ajută să înțelegeți legile de bază ale fizicii și cum afectează zonele înconjurătoare.
E bun jocul 🙂🙂🙂🤔
întoarce-ți intenția dacă nu vrei reclame
Acest joc este foarte bun pentru practica de inginerie civilă și pentru un pic de distracție
Urăsc acest joc, reclamele nu încetează să apară 🤬🤬😡Dar îmi place acest joc💖💖
Gradle este cam confuz pentru mine și, de asemenea, pentru noul Android developer. build-automation android-studio gradle android-gradle-plugin.
E posibil sa vedem un build 1051x de Windows 10 Mobile in ...
Sincer, nu e prea rău pentru un joc mobil gratuit, singura nemulțumire majoră pe care o am este cu sistemul de grilă. Oprirea grilei scapă doar de liniile directoare vizuale, iar orice piese pe care le plasați vor fi în continuare fixate în poziție conform grilei. Acest lucru face foarte dificilă crearea de arcuri sau suporturi adecvate împotriva terenului și cred că schimbarea acestui lucru ar îmbunătăți semnificativ experiența.
Acest joc întârzie și trebuie să poată controla mai bine podul
Polybridge, dar fizica și nivelurile vehiculelor prost proiectate.
Joc frumos, dar la fel și reclamele și nicio opțiune de a le elimina cumpărând jocul. a încetat să-l mai joace.
Acest joc mi-a schimbat viața totală acum nu ma mai plictisesc
Este destul de grozav să fiu sincer, doar o mulțime de reclame care cam nasol
Ascultă, joc bun, dar materialul lemnos este frumos. Nu știu gunoi scuze, este adevărul.
Este buna aplicația
Joacă suficient de bine, dar nicio eliminare a reclamelor atunci când cumpărați lumi suplimentare este o nebunie.
Build a Bridge! 퍼즐 jnu
Controalele sunt atroce, iar reclamele fac jocul de nejucat. Un anunț va apărea de îndată ce puntea dvs. eșuează, așa că trebuie să vizionați anunțul înainte de a încerca să vă remediați greșelile. De asemenea, săriți peste reclame este foarte greu și duce la deschiderea link-ului Playstore. Aceasta este o încercare foarte slabă de copiere a PB2
E ok.....
Îmi place acest joc, dar încă îl urăsc pentru că jocul este prea greu..
GunboundM Strategy rlmr
Foarte tare
Bine, dar este o fraudă flagrantă a jocului Poly Bridge pe Steam.
PUZZLE 3D+BROSURA-EMPIRE STATE BUILDING 66 PIESE de la CubicFun te invita sa explorezi toate atractiile si curiozitatile din capitala modei - New York City.
Acest joc este atât de distractiv încât îmi vindecă literalmente plictiseala și, mai ales, nici măcar nu ocupă atât de mult spațiu de stocare, așa că recomand cu adevărat să joc acest joc
Cel mai prost joc am urmărit o mulțime de reclame pentru a obține monede pentru a obține câteva indicii, am primit 3/3 indicii și nivelul a eșuat
Puzzle 3D - Empire State Building, 216 piese - 5549 produse
Are nevoie de mai multe lucruri cu care să construiți și niveluri
imi place foarte mult aplicatia. Îmi place cum există perspective diferite în timp ce îți testezi podul și că obții un buget nelimitat odată ce ai terminat un nivel. Cu toate acestea, cred cu tărie că, dacă plătiți (cum am făcut 9 lire sterline ceva) pentru suplimentele din joc, nu ar trebui să fiți în continuare să treacă prin reclame. nu există nici măcar o opțiune de eliminare a reclamelor. Ar putea fi o eroare din partea mea, dar nu cred că este.